Wie zal je ontmoeten op een speeddate in Antwerpen?

Soort zoekt soort

Het lijkt kort door de bocht, maar het is wel zo. Soort zoekt soort en dat geldt zeker ook voor een speeddate in Antwerpen.

Het zijn vooral spontane en extraverte singles met een drukke sociale agenda die door het speeddating concept worden aangetrokken. Speeddaten is nu eenmaal iets avontuurlijker dan geheel vrijblijvend een profiel invullen op een datingsite en afwachten tot er iemand op reageert. Het is net dat avontuurlijke dat vooral extraverte en enthousiaste singles aanspreekt.

Om een hele avond met wildvreemden praatjes te slaan, daar moet je ook best een sociale persoonlijkheid voor hebben. Ben je ontzettend verlegen en liever op je eentje dan naar een toffe partner te gaan zoeken, dan zal een speeddate in Antwerpen minder jouw ding zijn.

En in het weekend hebben de speeddate deelnemers blijkbaar al heel wat andere plannen. Uit ervaring weten we dat onze singles omdat ze zo extravert, spontaan en enthousiast zijn, een hele drukke sociale agenda hebben. Net daarom gaat een speeddate in Antwerpen steeds door op een doordeweekse avond.

Conclusie? Het concept trekt vooral singles aan die houden van een goede babbel, die geen schrik hebben om nieuwe mensen te leren kennen en ze hebben dankzij hun druk sociaal leven ook heel wat interessants te vertellen.

Past die omschrijving eigenlijk ook wel bij jou? Dan ben je de ideale kandidaat om eens zo'n speeddate in Antwerpen te proberen. Je gaat er namelijk minstens 7 vrijgezellen (en soms meer) ontmoeten die even sociaal en spontaan zijn als jij!

En iets concreter?

Iedereen is welkom op onze speeddate in Antwerpen zolang hij/zij maar single is en een positieve vibe uitstraalt. Wij maken geen onderscheid tussen de kandidaten op basis van beroep of studies. Al is de meerderheid van onze deelnemers wel hoger opgeleid en zijn vooral de leerkrachten, ambtenaren, zelfstandigen en zaakvoerders ruim vertegenwoordigd.

Je weet vooraf sowieso al welke leeftijd de andere deelnemers zullen hebben. Bij de inschrijving voor een speeddate in Antwerpen moet je namelijk met de datum, maar ook met je leeftijdscategorie rekening houden. We laten een verschil met de onder- of bovengrens toe van 1 jaar. Je zal dus singles ontmoeten die ongeveer jouw leeftijd hebben.

De meeste deelnemers van de speeddate zullen bovendien ook in de ruime regio rond Antwerpen wonen, want waarom zou je ver van huis gaan speeddaten als er een locatie dichter bij huis is? En met 8 verschillende locaties in heel Vlaanderen, is er altijd wel een speeddate locatie in de buurt.

Zeker zijn?

Als je écht wil weten wat voor mensen je gaat ontmoeten tijdens een speeddate in Antwerpen, dan zit er maar 1 ding op. Inschrijven en het gewoon zelf gaan ontdekken!

Go up

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.