Hoe werkt speeddating?

Benieuwd wat je van speeddating in Antwerpen mag verwachten? Op deze pagina vind je alvast een beknopte uitleg.

Liever nog wat meer informatie voor je de stap zet?
Neem gerust  een kijkje op de SmartVibes website want daar vind je antwoorden op al je praktische vragen, reacties van deelnemers en ook onze contactgegevens.

Hoe verloopt een avondje speeddating in Antwerpen?

De SmartVibes speeddating moderator staat je al op te wachten op onze vaste locatie in Antwerpen, de historische kelders van de Pelgrom. Vergeet je zeker niet eerst aan te melden, want van de moderator zal je meteen je 2 drankbonnetjes ontvangen.

Die kan je trouwens al meteen verzilveren, want we wachten nog even op de andere deelnemers om de speeddating avond in gang te zetten. Van zodra alle vrijgezellen aanwezig zijn, geeft de moderator een duidelijke uitleg in groep over het verloop van deze speeddating avond en natuurlijk kan je hem/haar ook de hele avond door alle vragen stellen die je wil.

En dan is het tijd om te gaan speed daten!
De dames installeren zich aan hun vaste tafeltje voor deze avond en de heren schuiven bij. Je maakt gedurende 7 minuten met elkaar kennis en dan slaat de gong. Dat is het signaal waarop de single mannen mogen doorschuiven naar het volgende tafeltje en zo ontmoet je dus iedereen.

Vergeet zeker niet om kort enkele trefwoorden van je gesprekjes te noteren op het papier dat voor je ligt. Je zal dit geheugensteuntje vast goed kunnen gebruiken als je na de speed dating thuis via onze website gaat aanduiden wie je graag terug wil zien.

Iedereen ontmoet?
Blijf gerust nog een pintje drinken als je dat wil. De avond is pas gedaan als jij dat beslist. En van zodra je thuis bent, kan je online aanduiden wie je graag terug wil ontmoeten, want je bent vast benieuwd of je leuke ontmoetingen ook een "match" hebben opgeleverd.

Wat na de speeddating ervaring in Antwerpen?

Je hebt je ongetwijfeld reuze geamuseerd en hebt heel wat interessante gesprekjes achter de rug. Benieuwd of er ook een "match" is?

Je moet alleen even inloggen en de vakjes aankruisen van de singles die je ontmoet hebt en graag beter zou leren kennen, want wij doen de rest! Als de interesse wederzijds is, zal het matchingsysteem jullie beiden een mailtje sturen met elkaars contactgegevens en dan ben je nog maar één telefoontje verwijderd van een date met jouw Mr. / Mrs. Right.

Go up

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.