Waarom speeddaten in Antwerpen niet in je agenda mag ontbreken

Speeddaten in Antwerpen, dat moet je eens gedaan hebben.

Je bent een moderne single dus heb je vast al eens een singles party bezocht. Je hebt waarschijnlijk wel ergens een online dating profiel aangemaakt en misschien ben je zelfs al actief of dating apps zoals Tindr. Je moet mee met je tijd nietwaar? Speeddaten in Antwerpen hoort zeker ook in dit lijstje thuis. Speeddating is namelijk ook hip en trendy en je moet toch ook daarover kunnen meepraten?

Speeddaten in Antwerpen is efficiënt

Je bent een druk bezette single en je sociale agenda zit bomvol? Dan is speeddaten in Antwerpen echt dé manier om snel en gemakkelijk andere singles te leren kennen. Je leert er namelijk op 1 avond tijd minstens 7 vrijgezellen uit jouw buurt en van ongeveer jouw leeftijd kennen en dat kunnen er zelfs meer zijn. Waar anders ontmoet je zo veel singles op 1 avond en op 1 plek?

Een avondje speeddaten in Antwerpen is bovendien ook een heel betaalbare datingmethode. Als single heb je het niet altijd even breed dus ben je vast blij om te horen dat voor speeddating geen dure abonnementsgelden nodig zijn. In tegendeel! Je betaalt telkens voor een eenmalige deelname aan het event. Geen lidmaatschappen of onverwachte kosten dus!

Bij klassiek daten moet je bovendien ook nog centjes voorzien voor je drankjes tijdens elke afzonderlijke date. Als elke date doorgaat met 1 vrijgezel, dan zijn dat heel wat drankjes en heel wat kosten voor je met 7 singles hebt afgesproken. Bij speeddaten in Antwerpen zitten er sowieso al 2 drankjes in je inschrijvingsgeld inbegrepen en of je na het speeddaten nog even blijft napraten aan de bar hangt helemaal van jou af. Je hebt de kosten dus perfect onder controle.

Speeddaten in Antwerpen is fun!

Je bent een moderne en druk bezette single, maar je houdt wel van een toffe babbel? Dat is net wat je te wachten staat bij een avondje speeddaten. Je gaat met elke kandidaat namelijk een gesprekje van 7 minuten voeren en zo heb je een avond vol boeiende gesprekjes en verrassende ontmoetingen. Een gezellige avond uit dus vol sociaal contact.
Speeddaten in Antwerpen past altijd in je agenda!

Speeddaten in Antwerpen is populairder dan ooit en dat blijkt ook uit het aantal speeddate events die er wekelijks georganiseerd worden. Natuurlijk heb je een drukke sociale agenda, maar een avond in de week kan je vast nog wel vrijmaken, toch?

Go up

Inschrijven niet mogelijk

Bedankt om u te willen inschrijven! Inschrijven is pas mogelijk nadat je bent ingelogd of bent geregistreerd op de website. Dit kan je doen door te klikken op één van onderstaande links.